Onze diensten

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft.
Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wanneer u een vraag heeft, komen we eerst vrijblijvend op locatie kijken om de bestaande situatie in kaart te brengen.

Dat is wel zo prettig voor u maar ook voor ons. Tijdens dit bezoek brengen we de situatie uitgebreid in kaart. Zo bekijken we wat er aanwezig is (bijvoorbeeld afgiftesystemen, vloerverwarming), wat de staat is van de radiatoren, de isolatie, wat gebeurt er met de luchtverversing en daarnaast nog veel meer.

Met deze informatie kunnen wij u een compleet en passend advies geven. Dit advies ontvangt u na ons bezoek in combinatie met een offerte, die we uiteraard ook graag met u bespreken. Gaat u akkoord, gaan wij aan de slag om uw pand te verduurzamen.

Klima-tech mederwerker CV installeren

Wat wij voor je kunnen doen

Voor de volgende specifieke diensten kunt u bij Klima-Tech terecht. Vanzelfsprekend bieden we ook maatwerk aan. Binnen de klimaattechniek is bij ons alles mogelijk, neem graag contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

CV-ketel | Klima-Tech

Projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Onze kracht is renovatie van een gebouw, waarbij de focus op verduurzaming ligt. Door het gehele gebouw van A tot Z te bestuderen komen we uiteindelijk tot een goed advies om energie te besparen en wellicht zelfs eigen energiestromen op te wekken. De uitvoering vindt ook volledig in onze handen plaats.

Zeker in geval van een nieuwbouwproject is het goed om al vanaf de start verduurzaming prioriteit te geven. Bij Klima-Tech weten wij precies hoe dit het beste uitgevoerd kan worden.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage:

  • Bepalen waar de installatie moet komen te hangen.
  • Aanleggen van de leidingen goed worden aangelegd.
  • Verzorging van de condens afvoer.

Daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld:

  • Leidingen aansluiten op de buitenunit en deze vacuüm trekken.
  • Koudemiddel in de leidingen laten.

De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving. Nieuw leidingwerk moet namelijk voldoen aan de eisen van de Europese richtlijn drukapparatuur (Pressure Equipment Directive (2014/68/EU)) oftewel: PED-certificering. En BRL-100

mood-02
mood-01

Service en Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Bij Klima-Tech werken we met onderhoudscontracten waarbij wij proactief contact opnemen wanneer het tijd is voor het onderhoud aan de installatie. Verschillende panden en installaties hebben een ander onderhoudsplan, onze dienst Service & Onderhoud houdt dit in de gaten en zorgt voor de juiste aanpak. 

Natuurlijk houden wij ook de documentatie rondom het onderhoud van de installatie systemen up to date. Is de installatie niet door Klima-Tech aangelegd? Ook dan staat onze dienst Service & Onderhoud graag voor u klaar.

We bieden diverse onderhoudscontracten aan.

 

Storingen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Ook wanneer de installatie niet door Klima-Tech is aangelegd, kunt u contact met ons opnemen en staat onze storingsdienst graag voor u klaar.

mood-03

Op zoek naar een betrouwbare installateur?

Toe aan een nieuwe installatie of verduurzaming van je pand? Schakel Klima-Tech in!
Een duurzame installatie | Klima-tech

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Wat onze klanten zeggen

Scroll naar boven