Airco voor in de winkel

Bij Klima-Tech in Eindhoven begrijpen we het belang van een goede airco voor een winkel. Een comfortabele winkelomgeving is belangrijk voor zowel klanten als personeel. Met onze airconditioningsystemen zorgen wij voor een aangenaam klimaat in uw winkel, ongeacht de buitentemperaturen.

Op zoek naar een betrouwbare airco installateur?

Klima-tech mederwerker CV installeren
Een duurzame installatie | Klima-tech

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

De voordelen van een airco voor in uw winkel

Een airco in een winkel installeren biedt tal van voordelen. Naast het feit dat het een duurzame installatie is die bijdraagt aan een lager energieverbruik en dus lagere operationele kosten, biedt een klimaatbeheersingssysteem nog meer. Een goed geklimatiseerde ruimte biedt verkoeling tijdens de zomer en verwarming in de winter, wat resulteert in een comfortabel winkelklimaat het hele jaar door. Dit heeft een positieve impact op de klanttevredenheid en kan de tijd die klanten in uw winkel doorbrengen verlengen. Bovendien draagt een aangenaam klimaat bij aan het welzijn en de productiviteit van uw personeel. Medewerkers voelen zich comfortabeler en zijn daardoor efficiënter in hun werkzaamheden. Naast airconditioners voor winkels, bieden wij ook airco’s voor kantoren en andere gebouwen aan, aangepast aan de specifieke eisen van elke ruimte.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Ontdek de mogelijkheden van klimaattechniek bij ons

Als experts in duurzaam bouwen, nodigen we u uit om de mogelijkheden van airco voor een winkel en andere klimaattechnieken te ontdekken bij ons. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren over de beste installaties voor uw winkel. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een aangenaam en efficiënt klimaat in uw winkel.

CV-ketel | Klima-Tech

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven