Duurzame installaties

Bij Klima-Tech in Eindhoven begrijpen we het belang van duurzame installaties in het huidige klimaatbewuste tijdperk. U kunt bij ons terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen te maken heeft. Onze expertise strekt zich uit van advies geven tot het installeren van milieuvriendelijke oplossingen.

Op zoek naar een betrouwbare installateur?

Klima-tech mederwerker CV installeren
Een duurzame installatie | Klima-tech

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Duurzame installaties om uw pand te verwarmen of te koelen

Met onze duurzame installaties kan tegelijk gekoeld en verwarmd worden, waarbij we nadruk leggen op energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Een uitstekend voorbeeld hiervan is het VRF-systeem, een type airconditioningsysteem dat wordt gebruikt in gebouwen. Dit systeem is bijzonder efficiënt in het regelen van de temperatuur in verschillende zones of ruimtes, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Wij installeren een VRF-airconditioning onder andere in:

Daarnaast installeren we ook andere airconditionings en doen we complete luchtbehandelingen in bedrijfspanden. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving. Wij doen ook graag het onderhoud voor u. Goed onderhouden installaties zijn zuiniger in energieverbruik, vriendelijker voor het milieu en leveren een hogere luchtkwaliteit.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Schakel ons in voor de verduurzaming van uw ruimte of pand

U investeert in de toekomst van uw bedrijf wanneer u kiest voor een milieubewuste aanpak. Bent u op zoek naar een expert in duurzaam bouwen? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van duurzame installaties met ons. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan die perfect aansluiten bij uw behoeften.

CV-ketel | Klima-Tech

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven