Installateurs voor VRF-systeem

Wilt u een VRF-systeem laten monteren en zoekt u hier ervaren installateurs voor? Bij Klima-Tech in Eindhoven zit u goed, want onze experts zijn gespecialiseerd in VRF-installatie. Met onze diepgaande kennis en ervaring in VRF-systemen en VRF-technologie bieden wij u een service aan die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. U kunt rekenen op een professionele aanpak bij de installatie van uw VRF-airconditioning die voldoet aan de hoogste standaarden.

Op zoek naar een betrouwbare VRF-systeem installateur?

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Een VRF-systeem laat u eenvoudig installeren door onze installateurs

Een VRF-systeem, wat staat voor Variable Refrigerant Flow System, laat u eenvoudig en efficiënt installeren door onze deskundige installateurs, die grondig getraind zijn in de nieuwste VRF-technologie. Deze systemen verbruiken vaak minder energie dan traditionele centrale airconditioningsystemen. Na het in kaart brengen van uw wensen en mogelijkheden, gaan we over tot de montage van de VRF-airconditioning. Dit omvat het bepalen van de optimale locatie voor de VRF-installatie, het zorgvuldig aanleggen van de leidingen en de verzorging van de condensafvoer. Vervolgens wordt de VRF-airconditioning in werking gesteld, waarbij de leidingen worden aangesloten op de buitenunit en deze vacuüm getrokken wordt, gevolgd door het toevoegen van koudemiddel. De gehele montage van uw VRF-systeem voldoet uiteraard aan de wet- en regelgeving, inclusief de PED- en BRL100-certificering.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Een VRF-airconditioning is mogelijk dankzij VRF-technologie

Dankzij geavanceerde VRF-technologie is de installatie van een VRF-airconditioning een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte klimaatoplossing. Onze installateurs zijn getraind om een VRF-systeem zo te plaatsen dat u profiteert van de beste eigenschappen van deze technologie. Een VRF-installatie is niet alleen energiezuinig, maar biedt ook superieure controle over de klimaatregeling in verschillende zones van uw bedrijfspand, waardoor deze airconditioning de ideale oplossing is voor bedrijven.

Schakel ons in voor een VRF-installatie

Bent u op zoek naar een zakelijk airconditioningsysteem? Als expert in duurzaam bouwen en VRF-technologie helpen we u graag verder. Bent u benieuwd naar onze werkwijze voor een VRF-installatie? Wanneer u een vraag heeft over een VRF-systeem, komen onze installateurs eerst vrijblijvend op locatie kijken om de bestaande situatie in kaart te brengen. Dit is prettig voor u, maar ook voor ons, omdat we zo een op maat gemaakte VRF-airconditioning kunnen aanbieden. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van een VRF-installatie voor uw bedrijfspand met ons.

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven