Zakelijk airconditioningsysteem in regio Nijmegen

Voor een zakelijk airconditioningsysteem in regio Nijmegen zit u bij Klima-Tech in Eindhoven goed. Wij begrijpen het belang van een betrouwbare klimaatregeling in een zakelijke omgeving en bieden systemen aan die perfect zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften. Onze zakelijke airconditioningsystemen zorgen voor een comfortabel en productief werkklimaat.

Op zoek naar een betrouwbare airconditioningsysteem installateur?

Klima-tech mederwerker CV installeren
Een duurzame installatie | Klima-tech

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Een zakelijk airconditioningsysteem voor verschillende ruimtes en panden

Wij bieden uiteenlopende opties aan voor een zakelijk airconditioningsysteem dat meehelpt aan het duurzaam bouwen van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar efficiënte luchtverversing in een hotel in regio Nijmegen of een airco voor uw winkel nodig heeft, wij hebben de expertise en technologie in huis om aan uw eisen te voldoen. Onze systemen zijn ontworpen met oog op energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, wat helpt bij het reduceren van uw operationele kosten en het verlagen van uw ecologische voetafdruk. Van VRF-systemen tot compacte split-units, wij bieden een breed scala aan airconditioningoplossingen aan die passen bij de diversiteit van zakelijke ruimtes en behoeften.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Maak een afspraak

Lijkt een zakelijk airconditioningsysteem u wel wat? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor een installatie te ontdekken. Onze experts adviseren u over het meest geschikte zakelijk airconditioningsysteem voor uw specifieke situatie. Bekijk ook gerust onze gerealiseerde projecten vooraf voor een impressie van wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

CV-ketel | Klima-Tech

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven