Airconditioning voor bedrijven

Bij Klima-Tech in Eindhoven begrijpen we dat airconditioning voor bedrijven onmisbaar is voor een comfortabele en productieve werkomgeving. Onze systemen zijn niet alleen bedoeld om te koelen, maar bieden ook verwarmingsopties, waardoor ze het hele jaar door inzetbaar zijn. Ongeacht de grootte van uw bedrijfspand, wij bieden altijd een airco op maat aan die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en budget. Met onze systemen garanderen wij een optimaal binnenklimaat voor zowel uw werknemers als klanten.

Op zoek naar een betrouwbare airconditioning installateur?

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Airconditioning voor bedrijven ter verduurzaming

Investeren in een airconditioning voor bedrijven is niet alleen een stap naar meer comfort, het is ook een belangrijke stap richting verduurzaming. Een uitstekend voorbeeld hiervan is het VRF-systeem, een airco die zowel uw bedrijfspand kan koelen als verwarmen. Dit systeem is uitermate geschikt voor het verduurzamen van kantoorpanden, waarbij energie-efficiëntie en klimaatbeheersing hand in hand gaan. Ze gebruiken geavanceerde technologieën om het energieverbruik te minimaliseren, wat leidt tot lagere operationele kosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Dit maakt ze een ideale keuze voor bedrijven die hun milieubewustzijn willen tonen en tegelijkertijd willen besparen op hun energiekosten. Onze systemen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan verschillende gebouwtypen en -maten, van kleine kantoren tot grote commerciële ruimtes, zoals winkels.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Bespreek uw wensen voor een airco voor uw bedrijfspand met ons

Bent u op zoek naar een zakelijk airconditioningsysteem dat bijdraagt aan de verduurzaming van uw bedrijf? Als expert in duurzaam bouwen staan wij klaar om u te helpen. Met onze innovatieve oplossingen draagt u bij aan een groenere toekomst terwijl u geniet van een optimaal binnenklimaat. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van airconditioning voor bedrijven.

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven