Kantoorpand verduurzamen nabij Arnhem

Zoekt u naar mogelijkheden om uw kantoorpand te verduurzamen in regio Arnhem? Klima-Tech in Eindhoven is uw expert op het gebied van duurzame oplossingen voor kantoorpanden. Wij bieden diverse benaderingen aan om uw kantoorpand niet alleen energiezuiniger te maken, maar ook om de werkomgeving te verbeteren. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van een groener kantoor.

Op zoek naar een betrouwbare installateur om uw kantoorpand te verduurzamen?

Een duurzame installatie | Klima-tech

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Een goed binnenklimaat creëren door uw kantoorpand te laten verduurzamen

Uw kantoorpand laten verduurzamen is belangrijk voor het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een airconditioning voor uw bedrijf kunt u de temperatuur en luchtvochtigheid efficiënt regelen, wat belangrijk is voor het welzijn van uw medewerkers. Een aangenaam binnenklimaat verbetert niet alleen het comfort, maar verhoogt ook de productiviteit. Daarnaast draagt een goede klimaatregeling op kantoor in regio Arnhem bij aan het behoud van uw kantoorapparatuur en meubilair, aangezien extreme temperaturen en vochtigheid schadelijk kunnen zijn. De implementatie van een variable refrigerant flow-systeem maakt deel uit van het verduurzamen van een kantoorpand. Dit systeem biedt een nauwkeurige en energie-efficiënte manier om verschillende zones in uw kantoor te koelen of te verwarmen, afhankelijk van de behoefte.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Maak een afspraak met ons en verken de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw kantoorpand? Als specialist in duurzaam bouwen, zijn wij de ideale partner om uw kantoor toekomstbestendig te maken. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor uw kantoorpand of maak direct een afspraak.

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven