Hotel verduurzamen in de omgeving van Den Bosch

Wilt u uw hotel verduurzamen in regio Den Bosch? Klima-Tech in Eindhoven staat voor u klaar met duurzame oplossingen en deskundig advies. Wij begrijpen het belang van duurzaamheid in de horeca en bieden op maat gemaakte oplossingen aan om uw hotel efficiënt en effectief te verduurzamen. Onze benadering richt zich op het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw hotel terwijl we de comfortstandaarden verhogen.

Op zoek naar een betrouwbare installateur om uw hotel te verduurzamen?

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Het belang van uw hotel laten verduurzamen

Uw hotel laten verduurzamen is niet alleen een milieubewuste keuze, maar biedt ook tal van voordelen. Het verduurzamen van uw hotel helpt bij het verminderen van de operationele kosten. Energie-efficiënte systemen zoals airconditioningsystemen verminderen het energieverbruik.  Duurzaam bouwen in Den Bosch gaat niet alleen over energiebesparing, maar ook over het creëren van een gezondere omgeving voor uw gasten en personeel. Een ander belangrijk voordeel is de luchtverversing in uw hotel nabij Eindhoven. Goede ventilatie zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar verbetert ook de algehele luchtkwaliteit, wat belangrijk is voor het welzijn van uw gasten. Een onderdeel hiervan is de implementatie van een VRF-systeem. Dit systeem biedt een efficiënte klimaatregeling en energiebesparing, onmisbaar voor het verduurzamen van uw hotel.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Bespreek uw mogelijkheden voor verduurzaming met ons

Als specialist in circulair bouwen, helpen wij u graag met het verduurzamen van uw hotel. Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan, van initiële consultancy tot implementatie van duurzame oplossingen. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met ons of maak een afspraak. We bezoeken graag uw locatie om een persoonlijk plan voor het verduurzamen van uw hotel op te stellen.

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven