Duurzaam bouwen in of nabij Den Bosch

Bij Klima-Tech in Eindhoven begrijpen we het belang van duurzaam bouwen in regio Den Bosch. In een tijd waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, zetten wij ons in om bedrijven te helpen met duurzame oplossingen. Of het nu gaat om een kantoor, hotel of een andere zakelijke ruimte, duurzaam bouwen is de sleutel tot een toekomstbestendige en milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Op zoek naar een betrouwbare installateur?

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Installaties om uw bedrijf duurzaam te bouwen

Om uw bedrijf effectief duurzaam te bouwen, bieden we een scala aan duurzame installaties en systemen aan. Bij het verduurzamen van een hotel spelen bijvoorbeeld energie-efficiënte luchtverversingssystemen een belangrijke rol. Deze systemen zijn niet alleen belangrijk voor het welzijn en comfort van uw gasten, maar dragen ook bij aan een aanzienlijke vermindering van uw energieverbruik en operationele kosten. Daarnaast implementeren we voor kantoren en winkels op maat gemaakte oplossingen die zowel de werkomgeving verbeteren als de ecologische voetafdruk verkleinen. Wij nodigen u uit om onze projecten te bekijken, waar we met trots laten zien hoe wij andere bedrijven hebben geholpen.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Verken de mogelijkheden voor verduurzaming bij ons

Als expert in circulair bouwen, bieden we u een breed scala aan mogelijkheden aan om uw bedrijf duurzaam te bouwen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor een installatie te ontdekken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Samen werken we aan een duurzame toekomst voor uw bedrijf.

CV-ketel | Klima-Tech

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven