Airconditioner voor op kantoor in regio Tilburg

Bent u voor op kantoor op zoek naar een passende airconditioner in regio Tilburg? Klima-Tech in Eindhoven biedt een breed scala aan airconditioners aan die perfect zijn voor uw zakelijke behoeften. Wij verkopen en installeren hoogwaardige airconditioners voor kantoren, die zorgen voor een comfortabel klimaat, belangrijk voor een productieve werkomgeving.

Op zoek naar een betrouwbare Airconditioner installateur?

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Op kantoor een airconditioner laten installeren die koelt en verwarmt

Een airconditioner op kantoor laten installeren biedt niet alleen verkoeling tijdens warme dagen, maar kan ook dienen als verwarmingssysteem tijdens koudere perioden. Dit draagt bij aan het duurzaam bouwen van uw kantoor in regio Tilburg door het energieverbruik te optimaliseren. Een VRF-systeem is hierbij een uitstekende keuze, aangezien het zorgt voor efficiënte temperatuurbeheersing in verschillende ruimtes van uw kantoor. Het systeem past de koel- en verwarmingscapaciteit aan op basis van de behoeften van de verschillende ruimtes, wat resulteert in een vermindering van energieverspilling en operationele kosten.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Maak een afspraak voor advies

Overweegt u een airconditioner op uw kantoor te laten installeren? Onze specialisten in circulair bouwen helpen u graag bij het creëren van het ideale werkklimaat op uw kantoor. Neem contact met ons op en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Nadat we de situatie in kaart hebben gebracht, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor een zakelijke airco. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan die aansluiten bij uw specifieke eisen en budget.

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven