Duurzaam bouwen nabij Tilburg

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor duurzaam bouwen in regio Tilburg? Bij Klima-Tech in Eindhoven ondersteunen we bedrijven in hun streven naar duurzaamheid. Wij bieden duurzame oplossingen aan die niet alleen bijdragen aan een groenere toekomst, maar ook de efficiëntie en prestaties van uw gebouwen verbeteren.

Op zoek naar een betrouwbare installateur?

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

Wij helpen bedrijven die duurzaam willen bouwen

Wanneer u zich richt op duurzaam bouwen, is het kiezen van het juiste airconditioningsysteem voor uw bedrijf onmisbaar. Wij bieden airconditioning voor bedrijven aan die zowel energie-efficiënt als milieuvriendelijk zijn. Zo kunnen we een op maat gemaakte airconditioner voor uw kantoor in regio Tilburg installeren, die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van uw werkomgeving. Voor winkels hebben we ook speciale airco-oplossingen die niet alleen het comfort verhogen, maar ook bijdragen aan het duurzaam bouwen van uw onderneming in regio Tilburg. Bekijk onze projecten om een idee te krijgen van ons vakmanschap en expertise.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Bespreek uw wensen voor verduurzaming met ons

Bent u geïnteresseerd in circulair bouwen? Ons team van experts staat klaar om uw wensen en ideeën voor duurzaam bouwen te bespreken. Wij informeren u graag over de nieuwste technologieën en methoden die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook economisch voordelig. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken.

CV-ketel | Klima-Tech

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven