VRF-installatie in of nabij Breda

Zoekt u een specialist voor een VRF-installatie in regio Breda? Bij Klima-Tech in Eindhoven zijn we experts in het leveren en installeren van VRF-systemen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor elke zakelijke omgeving de meest efficiënte en effectieve VRF-installatie aan te bieden. Wat voor soort bedrijf u ook heeft, wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing die aan al uw behoeften voldoet.

Op zoek naar een betrouwbare VRF-installatie installateur?

Klima-tech mederwerker CV installeren
Een duurzame installatie | Klima-tech

Waarom voor Klima-Tech kiezen?

De voordelen van een VRF-installatie

Een VRF-installatie biedt tal van voordelen, vooral als het gaat om duurzaam bouwen. Dit systeem is ontworpen om energie-efficiëntie te maximaliseren, wat leidt tot lagere operationele kosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast biedt een VRF-installatie diverse comfortniveaus met zijn vermogen om verschillende zones in een gebouw individueel te regelen. Zo is het een passende airco om de klimaatregeling op uw kantoor in regio Breda te beheren. Deze airco is ook ideaal voor winkels, waar verschillende delen van de ruimte andere koelbehoeften kunnen hebben.

Contactformulier

Onze diensten

Bij Klima-Tech kunt u terecht voor alles wat met warmte- en koelsystemen (airconditioning) te maken heeft. Wij gaan met elke vraag graag aan de slag!

Of het nu maatwerk is, het aanleggen van een enkel systeem of het verduurzamen van een heel pand: klimaatbeheersing is ons vak.

Op projectbasis

Veel van onze trajecten hebben een langere doorlooptijd. Bijvoorbeeld als er een compleet kantoor- of bedrijfspand verduurzaamd moet worden. Wij werken dan op projectbasis. We zorgen er vanzelfsprekend voor dat uw medewerkers in alle rust kunnen doorwerken.

Montage

Na het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden gaan we over tot montage en daarna wordt de airconditioning in bedrijf gesteld. De gehele montage voldoet uiteraard aan de daarvoor bestemde wet- en regelgeving.

Service & Onderhoud

Het is cruciaal de installaties goed te onderhouden, voor het voorkomen van storingen en o.a. lekkages. Goed onderhouden installaties zijn tevens zuiniger in energieverbruik en dus vriendelijker voor het milieu waarnaast ook een hogere luchtkwaliteit wordt geleverd.

Storingen verhelpen

Een storing aan een installatie kan helaas altijd voorkomen. In ons all-in onderhoudscontract bent u gedekt tegen storingen. Heeft u geen all-in onderhoudscontract, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze storingsdienst.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te verkennen

Bent u benieuwd of een VRF-installatie geschikt is voor uw bedrijf in regio Breda? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak. Ons team van professionals zal graag bij u langskomen om de mogelijkheden van een VRF-installatie te bespreken. Wij zijn toegewijd om de beste airconditioningoplossing voor uw bedrijf te vinden, zodat u kunt genieten van een optimaal binnenklimaat.

CV-ketel | Klima-Tech

Heeft u nog vragen over onze duurzame installaties?

Scroll naar boven